»

Road Users

Friday, 11 March 2011

OHH fashion !

Hello peeps :)

Okay Nadia jangan melalut panjang melebar , ni bukan essay , ni bukan SPM paper . Orang punn tak larat nak baca entry kauu ni . HEE :P


Let's talk about fashion . Setiap kali keluar jalan jalan  , pergi shopping mall atau pergi mana mana je lahh  mesti nampak gadis - gadis pakai shawl dan pashmina . Nampak cantik cantik , sweeeeetttt gituu . Macam macam gaya lahh diorang pakai . Belit sana belit sini . HEHEH . Maklumlahh sekarang musim orang pakai shawl and pashmina , Tambah tambah lagi bila muncul fashion idol yang pakai hijab , contohnya Hana Tajima Simpsons . Alahhh fashion designer Maysaa yang kacukan Jepun dan Inggeris tuuu . Hehh aku punn sekali ikut terpengaruh :D


Hana Tajima Simpsons . Cantik kan kan kan ? :)



Apa yang merunsingkan aku , bila setiap kali keluar rumah mesti aku tak berapa confident dengan apa yang aku pakai . Pasal aku ni main redah je pakai ikut suka . Hahaha . Yelahh takut takut orang cakap aku ni kolot ke ketinggalan zaman ke mana lahh tau kan kan ?  Okayy I'm not a style stunner , aku tak pandai nak mix and match segala outfit yang ada , tak pandai nak melaram segala macam bangles and necklaces dan langsung tak tahu nak pakai make up . Ahhah :D The only thing yang aku tauu ialah macam mana nak kelihatan SIMPLE and I'm happy with that :) . At least aku selamat daripada jadi mangsa fashion kan kan kan :)


Model tak berbayar . Err , bukan sue yang ni tau :D
Okayy pose semua sama je . HAHAH .

Okay jangan pedulikan gambas di atas . Ni gambar zaman sekolah ** Pasal sekarang dah jarang ambik gambar since a looootttttttsss of pimples pop out from my face . ** Okay menipu lahhh . Tak banyak punn . HAHAH . Sejak kebelakangan ni aku selalu tengok blog kak sue , ** Bukan suaibatul aslamiah laundry girl tu , ni kak sue lain , susuegoogday :) Ahh jealous sangat sangat tengok ramai perempuan cantik kat dalam blog tuu . Cantik sesangattttt


Wahhh berjaya jugak aku pendek kan entry kali ni . HAHAH . 
Err some people say the could not follow this blog because they didn't find any follow button . Jangan risauu kat navigation bar kan ada . Yang kat atas sekali tuu . Hee . 
Okay tu je . Byeee XD