»

Road Users

Tuesday, 22 March 2011

Result ? Oh , no !

Assalamualaikum .

Malang lahh hari ni :(  Dah laa tadi orang TM datang repair internet ni melayang doploh hengget pasal dia tuka splitter . Then abah call pulak , dia cakap mak tak dapat nak ikut ambik result esok pasal sekolah dia dua orang apply cuti . Hhmmmm . Ape nii . First time mak tak ikut ambik result . Sedih betullah :( Abah tanya nak bawak wan ke cuati ke esok , tapi buatnye result teruk malulah . Untung lah bob semua orang nak teman dia pegi sungai petani , tapi aku ... ?


Nak buat macam mana , kan ? 
Nasib badan :(  
Hopefully tomorrow will be a lucky day for me . Ameen .



Mood : Sedih + cuak + excited = haru biru