»

Road Users

Wednesday, 27 April 2011

Peliks but Awesome ! :D

Terror bukan scary, terror is hebat . You know hebat? Ala, hebat looks like me . HAHAHA !

Sounds familiar , kan ?  Alaaaa , Maria Elena punya tagline laa . Not Maria Elena Camerin the British tennis Star , but Maria Elena the owner of peliks.blogsopt.com tuuu . 



I don't have any idea who is she when I followed her blog not a long time ago . I was a newbie in this blogspot world . I was attracted to her entries , the way she express herself in her posts , ayat ayat diaa macam best je bila aku baca . So , I decided to follow her . Lepas tu bila dah lama involve in this blogging world , then I noticed her face in several online shop blog . Whoa , is she a model ? Aku pun tak tahu la time tu . When I saw her face in pastelina , cepat cepat aku korek blog dia balik nak tahu sangat dia ni siapa . Apaa yang aku jumpa ? AHHAH . Aku tak jumpa apa apa pun , aku jumpa post lama dia je . HAHAHAHA .


Okay dah bercampur baur bahasa aku ni . Bagus betul , menaip sambil terdengar manusia dalam tv tu cakap cakap dalam bahasa Indon , sambil dengar adik aku ni membebel cerita pasal sekolah dia , ni lah jadinya , bercelaru otak aku dengan macam macam bahasa . 


Bagi aku laa Maria Elena ni seorang yang awesome :D Gelabah tak gelabah . Bila tengok video dia kat youtube buat aku tergelak je . Orang lain buat tutorial siap cover cun lagi , tapi dia ni main bedal je nak cakap apa , nak buat strange mimic and funny faces dia tu . Sempoi gila HAHA . Tiga puluh kali like lahh :DD


Aku baca post dia yang lama lama tu , agak censored jugak la HAHAHA . Time tu dia tak pakai tudung lagi . Dan aku rasa bila dia pakai tudung jauh sepuluh kali lagi cantik . Macam terpegun jugak la tengok photos dia kat pastelina tu . Bukan setakat cantik je , kira pandai jugak dia ni , belajar dekat UTP kot . Member aku cakap budak budak UTP memang sporting and gila gila . No wonder Maria Elena ni gila gila jugak sebab di kelilingi species macam tu . Wohooo macam apa tah ayat aku . KEHKEH . Yang paling best pasal Maria Elena ni , dia langsung tak cover cun depan boyfriend . Memang selamba habis . Tak percaya tengok sendiri la video kat bawah ni . 



Boyfriend dia ni abang Fatin Liyana kottt . Menarik betul , dia panggil boyfriend dia ni Dato' , tak pernah aku tengok la orang lain buat macam ni .  Unik . Aku cuma boleh jadi chatty and ayat aku out of control dengan certain people je especially depan mek kelate dua orang ( Elin Wanie ) tu . HEHEHE . Agak agak laa kalau aku macam dia ni depan Mell mesti dia cakap aku orang gila keluar dari rumah sakit jiwa . Tapi yang pasti aku tak cover depan dia ehh . HAHA . Btw , bukan Mell Farah Hanim mentee aku tu . Ni Mell yang lain . Okay sekarang ni aku taknak cakap dengan Mell pasal dia heartless and always ignoring me . HAHAH . Boleh percaya ke ?


Okay cukup . Nanti meleret pulak aku cerita . Tangan aku ni bukan boleh control sangat bila menaip . Panjang lebar nanti jadinya :D


Psssttt :
Habis satu rumah aku vacuum hari ni . Whoaa macam tak percaya :D Fine , banglo aku tak sebesar villa korang kan . Jangan nak perli perli okay . Semua gambar and video ni aku curi dari Maria Elena is a Greek Helen . Tumpang curi ye kak :D