»

Road Users

Tuesday, 17 May 2011

Cozy Wednesday

I am listening to Perfect by P!nk .


Bangun je pagi tadi rasa macam feeling good pulak . HEHEH . Today I don't feel like doing anything . I just wanna lay in my bed ( HAHA tiba tiba ) Maybe sebab malam tadi mimpi best best kot :D OMJ . Tak tau la kenapa kebelakangan ni semua post pasal Mell . Seriously aku tak pernah rasa macam ni kot . Even masa dengan Firdaus dulu pun tak pernah rasa macam ni :)

yang ni terlebih feeling good ni . HAHAHA .


Day one . Hari ni Mell dah pegi daftar kat INTEC Shah Alam . Dia tak bawak laptop , tak bawak number celcom dia . Bagus betul . Macam mana aku nak contact -.- He will be in Malaysia for nine month sebelum fly to KOREA .


See, LIMA tahun . Lama tu :( Bajet je semalam aku cakap kat kak wawa takpe . heheh . Lima tahun , macam macam boleh jadi . Buat masa sekarang kena concentrate balik kat study , macam nak SPM dulu . Lagipun ni semua untuk masa depan masing masing . Aku ada target sendiri , dia pun macam tu jugak . Tapi kalau nak bandingkan , aku ni lagi ambitious dari Mell , dia tu tak pernah pun plan apa apa untuk future dia . Sekali tengok nasib asyik menyebelahi dia je . Masa zaman sekolah dulu aku selalu kalah kan dia , tak pernah kasi can pun kat dia , ni lepas SPM , dia pulak kalahkan aku , kalah teruk dah aku ni . Apa kess . Tak pe takpe , ni semua pembakar semangat tau tak . HAHAHAH . Lepas lima tahun nanti tengok la macam mana . Takut je semua orang berubah . Tu semua kerja Tuhan kan , kita tak boleh nak buat apa . Berdoa je la banyak banyak .


All the best Mell :)
Sementara you ada kat Malaysia ni 
kita dating habis habis HAHAHA . 
Main main je lah . Tau la dia tu bakal super busy nanti .




Pssss :
I fell in love for many times , but only with you :)
Bila dengar lagu back to december , rasa bersalah kat Mell . 
Kalau tak mesti lama gila kot hubungan kita .