»

Road Users

Tuesday, 17 May 2011

Leisure Tuesday .

Annyeong Haseyo :)
Koreaaaaa kot . HAHA .


Konon hari ni nak keluar ngan Wanie , Nissa semua , tapi tak jadi . Pukul sepuluh setengah dapat message dari Mell , tanya nak keluar tak . Apaaa lagi . JOMMM :D Mula mula nak keluar empat orang dengan kakak dia , kak wawa ( haha terikut kot ) dan bro acap . Tetiba , Mell text aku dia cakap mak abah dia nak ikut . Dengggg ! HAHA . Berkira kira jugak la nak keluar ke tak nak . Last last , pegi je laa . Bila lagi kot nak keluar dengan dia .


Tanya abah , dia cakap lagi okay keluar dengan parents dia . HAHA . Okay lah . Sporting kot mak abah dia .  Masa kat cinema , tengok cerita Kongsi bro Acap yang belanja . Asal keluar je perempuan cantik kat screen tu semua Mell bedal cakap tu awek dia . Apa lagi , balas balik la , keluar je muka Shaheizy Sam , Aaron Aziz , Fizzo Omar haaa tu semua boyfriend I tau . HAHA . Sekali tengah tengah cerita tu ada pulak watak bini Fizzo Omar ni . Aduhh .

Ehh , boyfriend you dah ada isteri lah . HAHAHA .
Alaaa , tu I la berlakon dalam tu .
Ehh yeke . Dia lagi cantik kot .  Awek I tu .
WHAT ?? -.-

Petang tu lepas Mell bantai shopping sakan , kitorang pun pergi la makan dekat Shah Alam . Lapar gila kot dah time tu . Ngapppp je la . HEHEH . Habis habis makan sekali aku tengok kiri kanan orang lain tak habis makan lagi . Mell pandang . Ehh , cepat gila you habis . Hee . Buat malu je kot . Then cover cover la sikit kan . Pasal aku tengok kakak dia banyak lagi kot makanan dalam pinggan  ;p


Kakak dia pun sporting habis . HEHEH .

Anak mak yang tersayang . Cari kat mana ada padang HAHAHA .


Bro Acap tu boleh tahan banyak cakap jugak orang nya . Senang nak in la . Aku je kot diam membisu dalam kereta sambil gelak gelak dengar cerita pasal Bob . Sampai time makan tetiba pulak bukak isu MariMar dengan Kak Wawa . HAHAH . Satu sen pun duit aku tak keluar hari ni . Rasa serba salah pun ada . Heh . Dah habis makan tu tetiba pulak terdengar lagu Kissing You - Miranda Cosgrove . Teringat something , tapi malas nak cakap kat Mell . Tadi chatting dengan Mell sekali dia pun cakap dia teringat something masa dengar lagu tu . Hee :)


Pssttt :
Saya nak orang dari korea .
Tak dapat Lee Minho , Lee Mil Ho boleh ? 
Jangan nak perasan korea la Mell  :p