»

Road Users

Monday, 18 July 2011

HereToday.GoneTomorrow.

Rimbun Dahan , 17.07.11 :)

Hee ni laa first trip kitorang budak budak alam bina 2011/2011. Kalau nak cerita balik, pagi pagi lagi pukul 6.30 aku dah tercegat tunggu bas kat depan DTC. Okay aku tipu, bangun pukul tujuh, lepas tu rushing bersiap member member dah lama tunggu. Lepas tu boleh pulak aku jalan cepat cepat nak pegi depan DTC sampai tercicir member member aku yang lain :p heheh.
 Okay ni dah sampai sana. Besar punyaaaaa tempat. Sumpah cantik tempat tu, lagi lagi environmentalist macam aku ni memang suka :p buekkk .
Our lecturer, Ms Anum :)
Ni kat underground gallery. Okay aku agak batak la jugak sebab tak pernah masuk gallery *rasanya laa.

 Masa kat gallery tu Ms. Anum suruh kitorang buat essay pasal lukisan yang ada kat situ. Aku buat dalam tiga pages pasal lukisan kat bawah ni . Hebat tak hebat tak ? 
 Okay aku gebang. Padahal tengok benda alah ni semua terkial kial nak tafsirkan. HAHAHA . Hentam sajalah labuuuu.
 Nampak macam budak budak conteng je kan? HOHO. Tapi hargaaaa perrghh , once broken consider sold. Nak bayar bergolok gadai lah korang kat situ.


Kononnnnn tengok, padahal nak bergambar je lebihh . HAHAH . 
 Tengok macam jam biasa je, tapi kalau tengok dekat dekat baru korang tau betapa uniknya jam jam ni. 
 Heading to Rumah Uda Manap.


 Makaaaaaaaaaan :D Time ni muka masing masing macam kebulur je.
Dah kenyang tu lepak lepak jap :) 

Main cak cak jap. Teheee :)
 Rimbun Dahan Garden.
 Ni Angela Hijjas, isteri Hijjas Kasturi. Dia cakap BM woo :)
AB-ians 2011/2012
It was a perfect day walaupun mood aku hilang sekejap bila ada orang tu merajuk HAHAHAH.

The End :)